Ester had een postpartum depressie

"Graag wil ik mijn verhaal vertellen, als erkenning voor wat ik heb meegemaakt. Hiermee wil ik tevens andere vrouwen en de mensen in hun omgeving een warm hart toedragen: laten zien dat de crisis heel groot kan zijn, lang kan duren, maar dat er echt ook weer betere tijden komen." - Ester van Steekelenburg

Bekijk de video van Ester

Reageren of een vraag stellen aan Ester?

"Mijn naam is Ester van Steekelenburg en ik ben heel gelukkig getrouwd. Ik heb een man en twee kinderen: een zoon en een dochter. Onze dochter wordt binnenkort 17 en onze zoon wordt 14 jaar. Er is in maart 2014 een video opgenomen, over mijn postpartum depressie in 2000 – 2002. Het is een heftig filmpje, en een weergave van de heftige periode die ik destijds heb doorgemaakt. Het is nu dus 12 jaar geleden, dat ik dit heb meegemaakt. Gedurende de afgelopen 12 jaar heb ik mij in feite toch wel geschaamd voor wat ik heb meegemaakt."

Wil je reageren of een vraag stellen aan Ester? Formuleer je reactie of vraag dan zo helder mogelijk. Uiteraard doet zij haar best om je zo snel mogelijk een reactie terug te sturen. De redactie van MINDblue stuurt jouw vraag door naar Ester. Daarna ontvang je haar antwoord via een medewerker van MIND.