Open MIND Diner op 22 november, Prodent fabriek Amersfoort

ProdentFabriek

Wij gaan iets organiseren wat we nog nooit eerder hebben gedaan. We gaan entertainment en culinair genieten koppelen aan één van de grootste maatschappelijke problemen en taboes van deze tijd. Op 22 november a.s. organiseren wij het Open MIND Diner om aandacht te vragen voor psychische problemen in Nederland! En om geld in te zamelen. Geld om bijvoorbeeld psychische problemen op scholen bespreekbaar te maken. Geld om te strijden voor betere zorg voor mensen die het echt nodig hebben. En zo hebben we nog veel meer hete ggz-hangijzers op onze agenda staan. Wij zouden het fantastisch vinden als ook u op 22 november onze gast bent op dit smakelijke en smaakmakende diner. En daarmee ook onderdeel van een verfrissende stroming die wij als MIND vertegenwoordigen en willen stimuleren. Meld je snel aan!
 
Het Open MIND Diner is de afsluiting van het Open MIND Festival. Het festival is een jaarlijks terugkerend evenement en is altijd op de 4e woensdag van november. We organiseren dit net zo lang totdat psychische problemen net zo normaal worden gevonden als lichamelijke problemen. Dus een ambitie waar we alle hulp en energie bij kunnen gebruiken.

Dubbel genieten

Vanaf 19.00 uur verwelkomen we u met een hapje en een drankje in de Prodentfabriek in Amersfoort, die speciaal voor deze avond is omgetoverd tot een sfeervol pop up restaurant. Daarna serveert een sterrenkok (wie houden we nog geheim) aan grote ronde tafels een verrassend 4-gangen diner. Uiteraard met eveneens verrassende wijnen.
 
Uiteraard verzorgen tussen de gangen door een spetterend optreden: laat u omver blazen door souldiva Berget Lewis, o.a. bekend van The Ladies of Soul.

Dubbel aandacht

Om geld in te zamelen organiseren we een veiling met een gevarieerd en uniek aantal veilingstukken. Kunst, culinair, hebbedingen etc. Het aanbod is net zo divers als onze maatschappij en de stukken net zo uniek als ieder mens. En de gasten die niet willen bieden, kunnen lootjes kopen voor bijzondere prijzen. Uiteraard gaat de volledige opbrengst naar MIND.

Rond 23.00 uur sluiten we de avond samen feestelijk af met de piano-man, die ook ú aan het dansen krijgt!

U mag niet ontbreken!

Wanneer u onderdeel wilt zijn van de vernieuwde en verfrissende stroming van de MIND beweging, mag u dit niet missen. En wij vinden stilletjes dat ú eigenlijk niet mag ontbreken. Voor € 175,- per persoon bent u gast en deelgenoot van een onvergetelijke avond en een bijzonder diner. Wilt u erbij zijn? Stuur dan een mail naar Iris Nijkamp, iris.nijkamp@wijzijnmind.nl en geef aan met hoeveel mensen u wilt komen. Zij zorgt voor uw bevestiging en verdere informatie over de avond. 
 
Ik kijk er naar uit en hoop u op 22 november persoonlijk te ontvangen.

Heel veel groeten van MIND