Hallo mijn naam is Marco

Hallo mijn naam is Marco 

mijn vrouw zit in een depressie en ze denkt alleen maar aan scheiden alles wat ik doe is niet goed en het word niks meer met ons zegt ze de hele tijd tegen me. 

Het is erg zwaar om positief te blijven en niet boos te worden ze is de hele dag bezig met de iPad en haar telefoon als een vriendin wat stuurt zie ik haar lachen en snel de telefoon weg draaien zodat ik niet kan zien wie het is of wat ze schrijft. 

Het vertrouwen is weg in mij en de liefde ook en die kan niet neer terug komen zegt ze nu ben ik een rustig iemand die niet snel boos word maar verdrietig word ik er wel van. 

Ze wil ook meer gaan stappen met vriendinnen en dan erg laat thuis komen gelukkig kan ik met onze zoon op zondag gaan zwemmen of andere dingen doen. 

We praten bijna nergens over ik ga het niet forceren want dan hoor ik niks meer van haar en dat is wel wat ik graag zou willen om er over te praten. 

De tijd zal het leren of de scheiding door gaat of niet ik zal er alles aan gaan doen om haar terug te winnen voor me. 

Maar heb al gehoort dat het een zware en moeilijke tijd gaat worden voor mij ik laat me vrouw een beetje vrij om haar zelf te kunnen vinden en beter te worden. 

Het is wel erg fijn om je verhaal aan mensen te vertellen die er ook mee te maken hebben 

Meer ervaringsverhalen