Doe mee aan de MIND Blue Monday Run 2018!

MIND Blue Monday Run

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseert ‘Koploper’ (want: lopen is goed voor je kop) Stefan Wendel de MIND Blue Monday Run om het Oldambtmeer bij Blauwestad in de buurt van Groningen: een sponsorloop speciaal voor MIND Blue. Stefan rent nu al voor de derde keer voor MIND.
 
Doe je ook mee? Hartje winter koplopen. Misschien wel langs een bevroren meer en met een ijskoude wind, op deze meest sombere dag van het jaar. Om zo samen aandacht te vragen voor de dodelijke ziekte depressie. En natuurlijk om donaties op te halen voor betere hulp.
 
Je kunt meedoen aan twee afstanden: 10 km en 21 km. Ook Psychiater Bram Bakker heeft direct aangegeven mee te zullen rennen.
 
 

Waar doe je het voor?

Met jouw actie steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en doorontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. Voor 200 euro help je één iemand een heel jaar.

In deze supportgroepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in je leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning en draagt bij aan herstel. 

Meer nieuws