Het boek 'Licht over Donker' met korting

boek licht prachtmens

Is er een betere manier om 2017 te beginnen dan met een kadootje? Wij vonden van niet, dus hebben we met Stichting Prachtmens een nieuwjaarsactie bedacht voor de leden van de Depressie Vereniging. Tot 12 februari 2017 kunnen leden een exemplaar van het boek Licht over Donker van Stichting Prachtmens met korting in de voorverkoop aanschaffen.

Licht over donker komt op 12 februari uit. Het boek bevat een foto- en verhalenserie van 16 mensen die lijden aan depressie. Normale prijs: €35,- (excl. €4,50 verzendkosten). Prijs voor leden van leden Depressie Vereniging €27,50,- (excl. €4,50 verzendkosten).

Samenvatting

Vooroordelen, onbegrip, hokjes denken: het zorgt voor afstand tussen mensen. We hebben er allemaal mee te maken. Niet afstand, maar juist verbinding is wat we nodig hebben. Door angst en onwetendheid te verminderen, komt er ruimte voor begrip en contact.

“Lusteloos, leeg, somber. Ik wil me verstoppen, ik wil niets zien, niets horen en vooral niets voelen. Dan zijn er ook nog de angst- en paniekaanvallen waarbij mijn keel wordt dicht geknepen en mijn lichaam verstijft. Willen schreeuwen, maar er komt geen geluid uit. Willen huilen, maar er komen geen tranen. Willen vechten, maar niet kunnen bewegen.”

Dit boek bevat zestien openhartige en kwetsbare portretten van mensen die lijden aan depressie. Lees de persoonlijke verhalen en bekijk de indringende foto’s. Laat het gesprek op gang komen. De deelnemers in dit boek zetten de eerste dappere stap.

Specificaties

Titel: Licht over donker Ondertitel: Een andere kijk op depressie
Auteur: Martine Sollie Uitgever: Stichting Prachtmens ISBN/ EAN: 978-90-826424-0-7 Nederlandstalig | 152 pagina’s | druk 1 | februari 2017 | Hardcover. Afmetingen: ca. 25 x 28 cm

Voorwaarden en bestellen

Deze actie loopt tot en met 12 februari 2017. Maximaal 1 boek per lid.

Bestellen? Stuur voor 12 februari een email naar info@depressievereniging.nl  met je naam en adres. Na 12 februari zal het boek zo snel mogelijk naar je toe komen.

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.
Meer nieuws