Première Rocknrollertjes op Cinekid

rocknrollertjes

"Beweeglijke rockumentary over vriendschap, de kracht van muziek en volwassen worden."

Regisseur Daan Bol volgt drie jonge muzikanten uit Sittard met een droom: de grote doorbraak. Alleen: de 15-jarige zanger Sia belandt halverwege het draaiproces in een depressie, wat de korte film een totaal andere insteek geeft dan oorspronkelijk het geval was. Eigenlijk een jeugddocu, maar dan wel met een heel volwassen onderwerp.

De film gaat op zondag in première bij het onderdeel Kids & Docs

Kijk hier naar het volledige programma van Cinekid

Over Cinekid

Cinekid zet zich al 30 jaar in om de productie van kwalitatieve media voor kinderen te stimuleren, om hen actief deel te laten nemen aan media en ze een bijdrage te laten leveren in de creatie hiervan. Met als doel de media-ontwikkeling van kinderen te begeleiden, hen met een kritische blik media te laten ervaren en hun wereldbeeld te verbreden.
Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie (15 t/m 21 oktober) het Cinekid Festival voor de jeugd (4-14 jaar) op de Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 30 filmtheaters (t/m 31 oktober) door heel Nederland. Gedurende het jaar ontwikkelt de stichting tal van educatieve projecten voor scholen, musea en opvoeders: www.cinekid.nl

Meer nieuws