Doe mee met de MIND Blue Monday Run 2024

MIND Blue Monday Run 2024

Op maandag 15 januari 2024 is het "Blue Monday", volgens velen de meest depressieve dag van het jaar. Juist op deze dag komen we met de MIND Blue Monday Run met z'n allen in beweging tegen depressie en vóór mentale gezondheid! Doe ook mee aan de MIND Blue Monday Run en zet je in voor iedereen die te maken heeft met depressie en somberheid! 

Wat is de MIND Blue Monday Run?

Tijdens de MIND Blue Monday Run kun je meedoen aan verschillende runs, wandelingen en andere activiteiten door het hele land, of je kunt zelf een activiteit starten. Het gaat hierbij niet om het winnen, maar om het steunen van mensen die te maken hebben met somberheid en depressie. Tegelijkertijd werk je aan je eigen mentale gezondheid door in beweging te komen.

Van persoonlijk initiatief tot landelijke actie

In 2018 startte initiatiefnemer Stefan Wendel met de eerste run in Blauwestad (bij Groningen). De run van Stefan groeide al snel uit tot een landelijke actie. Honderden mensen deden de afgelopen jaren mee met verschillende runs en wandelingen door het hele land. 

MBMR Groningen

Doe mee

Wil jij je inzetten tegen depressie en somberheid en voor mentale gezondheid - en tegelijk werken aan je eigen mentale gezondheid? Meld je dan nu aan!

Meer activiteiten