Ben voor ruim 3 jaar geleden gescheiden

Ben voor ruim 3 jaar geleden gescheiden. Was getrouwd met een narcist.      Kleineren en het werd steeds slechter...ook met mij ging het slechter.  Niet voor te stellen...hoe het is om met zo'n iemand getrouwd te zijn geweest.       Ben in de laatste periode van mijn huwelijk...hulp gaan zoeken bij een psychologe. Zat destijds op mijn absolute dieptepunt. En mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld was 0,0 . En vele depressies.    Na ongeveer 1  1/2 jaar gescheiden.     Geen spijt van gehad van de scheiding.  Sinds januari dit jaar geen contact meer met ex. 

Na de scheiding traject met psychologe afgemaakt met emdr sessies . Situaties uit mijn jeugd en mijn huwelijk.   Het was een heftige tijd....zwaar.        

Vlak na de scheiding was ik erg sterk etc... en na een tijdje begonnen met daten. Maar de juiste partner niet getroffen. Te veel gedate en te vaak de verkeerde types kwamen op mijn pad. Wilde het te graag.  Wilde nog zo graag een liefdevolle relatie meemaken. 

Word nu onrustig van mannen....en vaak onrustig als ik merk dat er weer iets niet klopt. En achteraf klopt het dan altijd weer....de laatste keer had de beste man gelogen. En als iemand niet eerlijk is ...dan is het vertrouwen weg. 

Het vertrouwen naar mannen neemt niet toe...date nu niet meer en geen dating sites voor mij.

Heb nog last van dat laatse chat contact..die man die loog.     Mee gestopt...en gelijk daarna droom ik weer over mijn ex.   En word dan weer depressief en heb mijn antidepressiva verhoogd en aanstaande maandag afspraak bij de huisarts. Ik weet het gewoon ff niet meer.  De depressies vreten aan mijn zelfvertrouwen en voeden angst naar mijn ex en mannen. 

Helaas zit depressie ook in mijn familie..dus erfelijk....Heb recent geaccepteerd dat ik waarschijnlijk mijn leven lang antidepressiva zal moeten blijven slikken. Zoals een suikerpatient insuline gebruikt.  Depressie is tenslotte ook een ziektebeeld. 

Voor nu date ik niet en ff geen mannen. Ik wil en kan het nu niet.. laat me alsjeblieft met rust. Ik wil gewoon groeien in mijn eigen leven. Mannen verstoren nu mijn rust.

Heb sinds januari hulp van coach/psychologe en homeopathe. Homepathe is in het verleden maatschappelijk werkster geweest en heeft ervaring met narcisme. Ze denkt dat ik nog met de nasleep zit van mijn huwelijk...en mijn vertrouwen mag groeien...Heb sinds dinsdag een nieuw middel....  Maar de depressie viert weer hoogtij....en over een week of paar dagen slaat mijn medicatie weer aan...en ziet alles er rooskleuriger uit...en kan ik zoveel beter relativeren. 

Misschien herkent iemand zich in dit verhaal. En hoop iemand te vinden die op de top van de berg staat en het heeft overwonnen....desnoods met medicijnen. Graag hoor ik hoopvolle verhalen. En dat het nu toch een keer goed zal komen met mij.

Meer ervaringsverhalen