Aftermovie Landelijke Dag 'Depressie voorkomen, wat werkt voor jou?'

FlyerPublieksdag2017-3

De Depressie Vereniging kijkt met tevredenheid terug op de Landelijke Dag van  zaterdag 20 mei. Bijna 200 mensen namen de moeite naar Zeist te komen voor het thema ‘Depressie voorkomen: wat werkt voor jou?’ Het was een gevarieerde dag met aandacht voor actueel onderzoek, zingeving, leefstijl, methoden om terugval te voorkomen, afbouw van medicatie en veel ervaringsverhalen.

Eyeopeners

Deelnemers konden hun eyeopener van de dag achterlaten op papier of op Facebook. De meest aansprekende eyeopener kwam van Edith te Hennepe. Zij schreef: “het beeld van een schommelende (wel-niet) omvallende kano beschrijft heel treffend het begin van ‘ondergaan’ en hoe moeilijk het is om te weten dat je vlak bij het oppervlak bent, met alle toegang tot helderheid, maar dat het onbereikbaar lijkt te zijn.

Kelderman na afloop: “Dit was onze derde Landelijke Dag. We hebben veel mensen gesproken en enthousiaste reacties gehad. Een steun in de rug voor ons als vereniging. Dank!

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.
Meer nieuws