Lucky Fonz lll vertelt over zijn depressie

LuckyFons

Woensdag 23 november is de eerste landelijke openMIND dag georganiseerd. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor iedereen die met psychische problemen te maken heeft. Tijdens de openMIND dag is veel aandacht gegeven aan het tijdig herkennen van psychische problemen, als depressies, angststoornissen, anorexia. Lucky Fonz lll was ook zeer open en vertelde aan Dennis Weening hoe hij leeft met zijn gevoeligheid voor depressies en de behandelingen die hem daarbij geholpen hebben. Na het interview heeft hij de ruim 1000 aanwezigen ook toegezongen.

MIND is een beweging van organisaties en individuen in de GGz. Het doel is elkaar te versterken en inspireren. Hiernaast is MIND het landelijke aanspreekpunt voor alle vragen en knelpunten rond psychische kwetsbaarheid, waarbij verbinden centraal staat. MIND is een samenwerking van het Landelijk Platform GGz, Fonds Psychische Gezondheid en Korrelatie.

Bekijk hier het vrolijke lied van Lucky Fonz lll

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.
Meer nieuws