Oproep: 4 november bijeenkomst voor mensen met affiniteit met onderzoek

De Depressie Vereniging komt graag in contact met mensen die ervaring hebben met depressie, affiniteit hebben met onderzoek en als vrijwilliger namens de Depressie Vereniging een rol willen spelen bij het inbrengen van het patiëntenperspectief in onderzoeksvoorstellen. Hiervoor organiseert de vereniging op 4 november een speciale bijeenkomst in Utrecht. 

Aanleiding

De bijeenkomst is een vervolg op een bijeenkomst die vorig jaar plaatsvond voor leden en onderzoekers met als thema ‘prioriteiten in onderzoek naar depressie’. De vereniging vindt het namelijk belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan waar mensen met een depressie behoefte aan hebben. Naar aanleiding van deze bijeenkomst heeft de Depressie Vereniging een Kennisagenda opgesteld, waarin de prioriteiten voor onderzoek zijn opgenomen.

Volgende stap

Tijdens de bijeenkomst op 4 november wil de Depressie Vereniging een volgende stap zetten. Belangstellenden horen dan wat er het afgelopen jaar op dit gebied is gedaan. Daarbij horen zij hoe je als vrijwilliger en ervaringsdeskundige feedback kunt leveren op onderzoeksvoorstellen en hoe je kunt opkomen voor de belangen van mensen met een depressie. Tenslotte is er gelegenheid met elkaar uit te wisselen wat er leeft. Kijk hier voor het programma.

Belangstelling?

Heb je hier interesse in? Meld je dan aan via: info@depressievereniging.nl, met onderwerp: bijeenkomst 4 november. Je reiskosten worden vergoed!

Kom naar: Vrijdag 4 november, 15.00-17.00 uur. Locatie: PGO Support, Daltonlaan 600, Utrecht.

Meer nieuws